azok a nagy szavak

2012.02.27. 22:00

sokszor ki fogok még erre térni, hiszen időnként felháborodok ezeken, mindig másképp, mástól. 

ez ilyen nyitottszemmeljárós világnézet, minél több dologra odafigyelni, levonni a következtetéseket, vagy bármit.

én is fent vagyok a féjszbúkon, bár önmagában ezért nem hiszem, hogy bárkit meg kellene kövezni. más viszont a helyzet a közösségi portált ocsmány mód teleszemetelő kis köcsögökkel, rögtön kérdezhetnéd, hogy miért nem törlöm őket, hidd el, jópárral megtettem, a maradék viszont jó forrásanyag a társadalommal szembeni maradék remény elvesztéséhez.

nem mellesleg nagyszerű wall-újdonság, hogy a potenciális ismerős által tetszikelt, - like-olt, lájkolt, kedvelt,- kinek hogy szimpatikus dolgokat megossza velünk. XY ismerősöd bizony kedveli JK állapotát, ami minket kurvára nem érdekel, főként, hogyha a másik személy nem is ismerősünk. 

ez csak ilyen fejlesztői kitekintő volt, hogy miért jutunk sokkal több szarhoz mint amennyihez eredetileg szeretnénk.

sok fajtáját kifejtették már ezeknek az állatoknak különböző blogokon, az önposztlájkoló és folytonmegosztó, az alkalmazás/játékfüggő, a csetbuzi, és még sorolhatnám a már szinte kimeríthetetlen típusokat.

egyre nagyobb divat az idézetek másolgatása, publikálása, akár valamiféle szenny verydemotivational másoló mikroblog, vagy a rendes citatium, netorian idézetgyűjtemény felhasználása. 

persze, mindenkinek lehet olyan kedve, megtetszik neki egy ütős, és kiteszi, hadd lássa a világ. nincs is ezzel gond. de mikor mást nemlátsz, mint ilyenátvertél olyanbaszódjmeg, ilyenmagány olyanörökszerelem, az már kissé aggasztó tud lenni az illető társadalmi besorolását illetően.

el is értünk a bejegyzés fő témájához. FÉRFI, NŐ, SZERELEM, ÖRÖKKÉ

nagy szavak ezek, kár, hogy nem írtam nagy betűvel, lehetett volna. illetve. nagy szavak voltak, ugyanúgy, ahogy azok az idézetek értékes mondatok. büszke lehettél, ha kedvenc szerződtől tudtál mondani valami okosat egy tanulságos sztorira, vagy egy beszélgetés közepette példaként felhozva. most meg? inkább meg sem említem, mert be leszek sorolva a szennyblogger kategóriába, mert véletlenül egy ott nagy népszerűségnek örvendő szövegrészletet vettem a számra. ja, hogy te el tudod mondani az egész könyvet, amiből való? a kutyát nem érdekel, mi az hogy könyv? olyat még kapni ? csak képen láttak, pózolt vele valami picsa egy bakelittel meg kihúzott magnókazettával. 

megint eltértem, szóljatok rám!

tehát. egy példával élve:

a CSINOS NŐT ,a humor teszi gyönyörűvé!

persze, jó ha van humor, bár nem árt az sem, ha egy csinos nő a szóközt a vessző után teszi, úgyértem ha csak akkor tesz vesszőt, mikor tényleg kell. de nem is ez a lényeg. megint kitértem, csak közben posztolódott egy ilyen az üzenőfalon. egyébként is lehet, hogy már ciki az intelligencia. ja, nincs szükségem az írásomat ócsároló grammar-nazikra, akik ebből szemezgetik majd a helyesírási hibákat, ez egy gondolatmenet, nem valami sokatjelentő, híresztelő, kikürtölő valami. kösz.

lehetőségem van hozzáférni olyan fiókhoz, melynek viszonylag sok tizenéves ismerőse van. mondjuk úgy 15 év felett. 

ezeknek van valami problémájuk. miért jó az neki, hogy az interneten éli a magán és szexuális életét? ettől lesz menőbb a taknyok között a következő buliba? hogy minél nagyobb fasságot írjon a minél kurvásabb hozzácsatolt képhez? hogy NŐ-nek nevezi magát, mikor még lánynak is csak kicsi? 

egyáltalán ki NŐ? egy olyan hiteles egyénre gondolnék nőként, aki tudatában van döntései, tettei felelősségével, a jövőjével, a lehetőségeivel. hát rájuk egyik sem igaz. attól bizony senki nem lesz nő, hogy hárman megujjazzák egy buli alatt, a ruhájában, ami egyébként póló, de kicsit lejjebb húzva elég lesz, bugyi sem kell. és még mielőtt ezeket légből kapott dolgoknak vennétek, bizony de nem, konkrétumok alapján írok.

a kapcsolati állapotuk gyakrabban változik, mint ahogy én a telefonomat töltöm (pedig az okostelefonok nem bírják sokáig), de mindegyik ÖRÖKKÉ fog tartani, és MINDIG VELED. 

kac-kac, kukac. másnap jön a címzett nélküli "gyűlöllekterohadékeztmégmegemlegetedmertátvertél" bejegyzés a falra, ahol aztán mint a hiénák csapnak le rá kortársaik "mivan" "???" " :O " " <3 " kommentekkel, melyre "áh semmi", "üziiiii", vagy " majd elmondom " a válasz. 

mi a jó kurva anyádért írsz ki olyat, amire nem szeretnél reakciókat? 
angol nyelvben van rá egy találó "attention whore" kifejezés, a megérthetőség kedvéért feltűnősködő picsának fordítanám így gyorsan.  

persze ezek pár órája még igazi FÉRFI-ként voltak kijelentve, az igazi ideál, tükörbenpózolós-gatyátföldigletolós-napszemüveges-piramishajú valami. 

tehát a "kapcsinak" vége, ám sebaj, láthatáron az új, vagy még aznap ismét összejönnek, hiszen a szakítás csak egy kis összezörrenés volt, és újra ÖRÖKKÉ, alatta "sokáig!! <3<3<3 " hozzászólásokkal.

ilyenkedves, olyanmegbízható, humoros, gazdag, szép, vagány, okos, sportos, kultúrált, udvarias(ezmár nemigény) akikről a vágyaik és idézeteik szólnak, aztán újra meg újra csak az átbaszottság, meg ezek a geci férfiak. hát kisasszony, bizony egy férfi a szemedbe mondaná, nem a hátad mögött, te valami mást találtál. valami taknyot, vagy valami alfahímet.

a minap megkaptam egy ismerősömtől, hogy mi az, hogy én nem írtam ki féjszbúkra, hogy megváltozott a kapcsolati állapotom. áhhh. szóval egy kapcsolat csak onnantól igazi, mély és kölcsönös, hogy azt mink' kiposztoltuk mind a ketten, a másik megerősítette, aztán hadd gyüjjenek csak a lájkok, meg a kommentek, végre ránk figyel a világ. 

attól eltekintve, hogy elcsépelték ezeket az egykor megfontoltan kimondott, nagy jelentőséggel bíró szavakat, még szarul is használják őket, rosszkor, rossz helyen, ezzel elindítva az 'új nemzedéket' egy olyan úton, melynek kimenetelét nem tudhatjuk. 

az összes bejegyzésre igaz lesz, hogy nem kell egyetérteni, ez az én véleményem, ha nem tetszik, ne olvasd. kösz.

A bejegyzés trackback címe:

https://vicodin.blog.hu/api/trackback/id/tr634218232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása